عوامل موفقیت در کنکور تجربی – برای موفقیت در کنکور تجربی چه کنیم؟

کنکور تجربی این روزها برای خیلی از داوطلبان به یک کابوس و برای خیلی ها نیز به پل موفقیت تبدیل شده است. حساسیت داوطلبان و خانواده برای قبولی در رشته های پزشکی بیش از قبل افزایش پیدا کرده است و از سوی دیگر بازار کار و شرایط شغلی و کاری در سایر رشته ها به شدت کاهش پیداکرده و فرصت های شغلی محدودی در رشته های غیر پزشکی وجود دارد. این عوامل باعث شده است که گرایشات و تمایل به سمت کنکور تجربی و شاخه پزشکی معطوف شود. امروزه خیلی از خانواده ها با نگرانی آینده کاری و نتیجه درس و کنکور دانش آموزانشان را دنبال میکنند و نگران نتیجه کنکور آنها هستند. کسب موفقیت در کنکور تجربی و رسیدن به رویا و آرزوهای دانش آموزی مرهون چندین علت و دلیل است که میخواهیم به آن بپردازیم. ببینیم چه عوامل میتواند شما را به برتر شدن نزدیک کند.

 

موفقیت در کنکور تجربی

برتر شدن و کسب رتبه عالی در کنکور تجربی مرهون چندین عامل اساسی است که قصد داریم به صورت خلاصه و کوتاه به آن اشاره کنیم. داوطلبان کنکوری لازم است که به این نکات مهم دقت داشته باشند تا بتوانند کنکور تجربی و قبول در رشته مورد علاقه شان را در کارنامه زندگیشان به ثبت برسانند.

پشتکار و تلاش

کنکور فرآیندی طاقت فرسا و پر از هیجان، استرس، اضطراب و دل نگرانی است. گاهی داوطلب کنکوری تحت تاثیر این عوامل به کلی از هدف و آرزویش نا امید و تسلیم شکست میشود. فرق یک داوطلبان رتبه برتر با داوطلبی که موفق به کسب رتبه خوب نمیشود در پشتکار و تلاش است. پشتکار و تلاش مستمر کلید اصلی موفقیت در کنکور تجربی است. بسیاری از داوطلبان در طول زمان مطالعه کنکور مدام وقفه ایجاد میکنند و تلاش آنها مستمر و پایدار نیست. و از آنجای کنکور دارای تاریخ انقضاست و در یک روز مشخص به پایان میرسد، تلاش های کوتاه نتیجه عالی را بدست نمیدهد. پس در مرحله و گام اول تلاش و پشتکار ثابت و مستمر داشته باشید.

 

کنکور تجربی

داشتن هدف و چشم انداز

متاسفانه خیلی از داوطلبان کنکور تجربی فاقد هدف و چشم انداز هستند. یعنی فقط دارند از سر رفع تکلیف با کنکور مواجه میشوند. بسیاری از این داوطلبان هدف روشن و مشخصی برای خودشان تعریف نکرده اند. عدم وجود هدف در برنامه و زندگی داوطلب کنکوری باعث سردرگمی و ابهام میشود. این امر همچنین باعث میشود که داوطلب از تلاش و کوشش زود خسته و تسلیم یاس و نا امیدی شود. اما داشتن هدف باعث میشود که برای رسیدن به آن جانانه تلاش شود و هیچ عاملی مانع رسیدن به آن نشود.

 

کنکور تجربی

زمان مطالعه کافی

با توجه به حساسیت کنکور تجربی از حیث رقابت، تعداد شرکت کننده و سوالات مفهومی کنکور، زمان مطالعه کافی باید وجود داشته باشد. متوسط زمان مطالعه مناسب برای کنکور در 9 ماهه منتهی به آن باید بین 10 الی 14 ساعت در نوسان باشد و ماههای اخیر( عید به بعد) کمتر از 12 ساعت نباشد. دلیل این زمان اتمام سریع مبحث آموزشی و شروع دوران مرور، جمعبندی و حل تست ای بیشتر است. نظر سنجی ها از داوطلبان کنکوری نشان میدهد که بیشتر آنها اول اردیبهشت یعنی دو ماه منتهی به کنکور دوران جمعبندی را شروع میکنند. که این بازه زمانی برای رسیدن به آمادگی سطح بالا بسیار کم است. تجربه رتبه برترها نشام میدهد که اتمام دوران آموزش قبل از عید و شروع جمعبندی در اسفند ماه نتیجه عالی به دست میدهد.

منابع کنکوری مناسب

بررسی سوالات کنکوری سالهای اخیر نشان میدهد که کنکور سال به سال مفهومی تر طرح میشود این مهم باعث شده که اکتفا به کتب درسی و برخی منابع سطح دوم و سوم جوابگوی سوالات مفهومی کنکور تجربی نباشد. بنابراین سعی شود از منابع سطح اول و منابعی که درس مفهومی در آن گنجانده شده است استفاده شود. از سوی دیگر حجم منبعی که استفاده میشود باید کم و متناسب با انرژی و زمان شما باشد.

 

کنکور تجربی

انتظار معقول از توانایی خود

بیشتر داوطلبان انتظار دارند که با یک بار مطالعه دروس باید تمامی تست های کنکوری و تالیفی را پاسخ دهند. وقتی که این امر محقق نشود نا امید و مایوس میشوند. اما واقعیت امر این است که شما داوطلب عزیزکنکوری با هر بار مطالعه هر درس در حد 5 الی 10 درصد پیشرفت میکنید. تکرار مکرات، تمرین و تست بیشتر باعث میشود که شما در طول زمان قبل از کنکور به سطح بالای برسید. بنابراین با چند بار مطالعه برای برتر شدن اکتفا نکنید چون تمامی مهارت های انسانی با تمرین و تکرار به دست می آید و زدن تست های کنکور تجربی نیز یک مهارت است.

ارتباط با دپارتمان رتبه برتر حرف آخر

دانش آموزان عزیز و داوطلبان کنکوری سعی شد مهم ترین نکات موثر در کسب رتبه برتر شدن شما به صورت کلی توضیح داده شود. میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره حرف آخر با شماره  09106620394 تماس حاصل فرماید.

  • مشاوره کنکوری
  • تهیه محصولات کنکوری حرف آخر
  • ارتباط با مشاورین ارشد حرف آخر
  • برنامه 4 ماهه حرف آخر
  • برنامه ریزی 1000 ساعته حرف آخر

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *