چگونه جمع بندی کنیم؟ جمع بندی را کی شروع کنیم

چطوری جمعبندی کنیم

چگونه جمع بندی کنیم سوال همه داوطلبان کنکوری یکی دو ماه قبل از برگزار آزمون سراسری است. مسیر موفقیت در آزمون سراسری دارای ویژگی های منحصربفرد خودش است و در هر بخشی از این مسیر باید راهکار و استراتژی ویژه ای را به کار بست. در شروع راه باید روی آموزش و یادگیری تمرکز کنید، در بخشی دیگری از مسیر تکرار و مرور بخش های مهم را باید دنبال کرد، در قسمت دیگر از مسیر باید روی راهکارهای تست زدن کار کرد و نهایتا در بخش پایانی باید در یک جمعبندی مفید و عالی حاصل زحمت یک سال یا چندین سال را به هدف رساند. در این پست قصد داریم روی نحوه جمع بندی مطالب در ماه های اخیر کنکور صحبت کنیم پس همراه ما بمانید.

 

چگونه جمع بندی کنیم

جمع بندی تیر خلاص به آزمون سراسری است، خیلی از داوطلبان به رغم استارت خوب و عالی برای کنکور، به دلیل کاهلی یا عدم جمع بندی صحیح در ماه های پایانی کل تلاش خود را به باد میدهند و تسلیم شکست میشوند.  پس شک نداشته باشید بخش زیادی از موفقیت شما در کنکور مدیون استراتژی ماه های پایانی است و به این جهت از کنار آن به راحتی نگذرید. با جمع بندی خوب میتوانید مسیر موفقیت را به خوبی هدایت کرد و به آرزوتان رسید.

 

چطوری جمعبندی کنیم

جمعبندی بسیار ساده است

به رغم تاثیر جمعبندی در موفقیت، اما این مساله بسیار ساده است و فقط کافیست معادله آن را یاد بگیریم. اگر بخواهیم جمع بندی را به زبان ساده تعریف کنیم یعنی مرور اما مرور مطالب مهم در زمان کم با سرعت زیاد. برحسب اهمیت زیاد جمع بندی، کار بسیار ساده است. یکی از مشکلات داوطلبان با جمع بندی، ترس از مرور در حجم بسیار بالاست. احساس میکنند نمیتوانند در این حجم و زمان این امر را به پایان برسانند.

 

چگونه جمع بندی را شروع کنیم؟

قدم اول

بی شک هر داوطلبی که حتی به صورت معمولی مطالعه ای برای کنکور داشته، حجمی از هر منبع درسی را مسلط، مقداری را متوسط و بخشی را نیز ضعیف است. در فصل جمعبندی  باید مقدمتا به سراغ مباحثی که ضعیف و متوسط هستی رفت و بعدا سایر بخش های دیگر.

 

قدم دوم

اگر از برنامه ریزی خوبی استفاده کرده باشی حداقل دو الی سه بار منابع را مطالعه کرده اید. بنابراین در فصل جمع بندی نباید به اندازه بار اول زمان گذاشت. باید مدیریت زمان را دست گرفت و در زمان بسیار کم جمع بندی را بست.  آشنایی قبلی با مباحث وقت کمتری از شما میگیرند. مثلا اگر فصل اول زیست دوازدهم را دفعات قبل در 40 دقیقه مطالعه کردید، در دوران جمعبندی باید کمتر از 40 دقیقه مطالعه شود.

چطوری جمعبندی کنیم

قدم سوم

روی دور تند حرکت کنید. تند خوانی و تمرکز روی مطالب بخصوص مفهومی و حفظیاتی مانند زیست و دروس عمومی باعث میشود سریع تر به نتیجه برسید. تند خوانی کمک میکند دچار وسواس مطالعاتی نیز نشوید. با در دست گرفتن مداد یا  خودکار و مطالعه خط ب خط مطالب باعث میشود تمرکز بیشتری روی مطالب داشته باشید. برای دروس محاسباتی مانند ریاضی و فیزیک با حل تست مرور و جمعبندی را انجام دهید. سعی کنید تست بیشتر را حل کنید و همه گونه تست(سراسری و انواع تالیفی) در برنامه تان باشد.

 

پیشنهادات مناسب

سعی کنید دو ماه مانده به برگزاری آزمون سراسری، جمع بندی را شروع کنید( به ماه آخر موکول نکنید)

استرس و اضطراب را از خود دور کنید با انرژی مثبت، با تلاش، با انجام کارهای که دوست دارید. مطمئن باشید نتیجه تلاش همیشه پیروزی است.

از زمانتان نهایت استفاده را بکنید. در دو ماه پایانی کنکور، وقفه ای ایجاد نکنید.

 

ارتباط با ما

برای کسب مشاوره رایگان و ارتباط با دپارتمان رتبه برتر حرف آخر با شماره های 09120085450 و 09106620394 تماس حاصل فرماید.

مشاوره کنکوری

سفارش محصولات حرف آخر

برنامه ریزی

پشتیبانی

 

2 نظر در “چگونه جمع بندی کنیم؟ جمع بندی را کی شروع کنیم

  1. حمیدرضا گفت:

    سلام من این پگیچو هازرم 3 ملیون بخرم ومی خوام در تابستان ازش استفاده کنم تو این تابستون انتشار می شه

    1. فواد شهسواری گفت:

      سلام
      بله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *