برنامه ریزی- راهکارهای برنامه ریزی برای کنکور

تیم برنامه ریزی کنکوری موسسه

احتمالا برای شما اتفاق افتاده که از برنامه ریزی یکی از دوستانتان که موفق بوده الگو برداری کنید و پس از گذشت چند روز به این نتیجه برسید که نه تنها مفید نبوده بلکه تا حد بسیار زیادی عملکرد شما را کاهش داده است. اینجا ست که تفاوت های فردی در برنامه ریزی پر رنگ می شود. با توجه به تفاوت های فردی داوطلبان از نظر بهره هوشی ، نقاط قوت و … باید برای هر فرد برنامه مختص به خود او تنظیم کرد. نمی توان همه افراد را در یک قالب گنجاند. حتی الگو برداری از کار های افرادی که موفق بوده اند نیز صد در صد درست نیست ، چه بسا کاری که برای کسی بسیار موثر و مفید است برای دیگری کاملا مضر باشد. شما بدانید که برنامه ریزی هر فرد مختص به خود او و با دیگران متفاوت است.

پیشنهاد خرید

زبان انگلیسی هفتم حرف آخر

۳۶۰,۰۰۰ تومان۳۳۶,۰۰۰ تومانخرید کنید

برنامه ریزی

در این زمینه اصول و قواعدی وجود دارد که همه داوطلبان باید آن را مد نظر داشته باشند :

مستمر و هر روز درس بخوانید

هر روز اگر اندک هم باشد مطالعه دروس را انجام دهید . برای درک این موضوع می توانیم قانون اول نیوتن را مثال بزنیم. بر طبق این قانون (هر جسمی تمایل دارد وضعیت خود را حفظ کند مگر آنکه به آن نیرویی وارد شود) یعنی اگر ساکن است تمایل دارد در وضعیت سکون خود باقی بماند . پس دانش آموزی که چند روز یا حتی یک روز ساکن باشد و هیچ مطالعه ای را انجام ندهد ، تمایل دارد سکون خود را حفظ کند و اصولا برای مطالعه در روز بعد باید یک نیروی اولیه ای را بکار ببرد تا بتواند به وضعیت قبل برگردد.

مناسب ترین واحد برنامه ریزی “یک هفته” است

این کار سبب می شود در ارزیابی و اصلاح برنامه ، به جمع بندی بهتری از نتایج کار خود برسید زیرا در برنامه یک روز نمی توان به نتیجه قاطع و مطمئنی رسید. همیشه این احتمال وجود دارد که مشکلات غیر منتظره مانع عمل به بعضی از برنامه ها شود؛ اما با جبران این کاستی ها در طول هفته می توان به یک نتیجه منطقی از عملکرد خود رسید. البته در تنظیم برنامه هفتگی برای هر روز برنامه جداگانه در نظر گرفته می شود و نتایج آن نیز به طور جداگانه ثبت می گردد.

تنوع در برنامه ریزی رعایت شود

در برنامه ریزی روزانه دروس را به گونه ای انتخاب کنید که تنوع داشته باشد سعی شود در برنامه ریزی روزانه هم دروس عمومی و هم اختصاصی وجود داشته باشد. شما باید سعی کنید که دروس را به صورت یک در میان (یک درس عمومی ، یک درس اختصاصی) مطالعه نمایید ، اگر موضوع درس ها یکنواخت و یا شبیه به هم باشد باعث خستگی می شود ولی چنانچه بین دروس مختلف تنوع موضوع وجود داشته باشد تمرکز و یادگیری بهتر به وجود می آید.

همه دروس را در هفته مطالعه کنید

بدیهی است که در یک روز نمی توان تعداد 8 درس یا بیشتر را خواند اما قطعا باید همه درس ها را ( چه عمومی و چه اختصاصی ) را در طی یک هفته مطالعه کرد. (حتی به مقدار کم) در برنامه ریزی به ضرایب دروس مختلف در کنکور توجه کنید ، به دروس با اهمیت تر ، زمان بیشتری اختصاص بدهید و دروس و دروس کم اهمیت تر زمان کمتر.

امتداد و پیوستگی در مطالعه

پیوستگی در مطالعه درس ها، تثبیت و تسلط آن ها را قطعی خواهد کرد. مطالعه منفصل و شکسته با وقفه های یک هفته یا بیشتر به تثبیت آن ها صدمه خواهد زد. در کنکور تعادل در مطالعه، نقش اصلی موفقیت را دارد.

مشاوره رایگان و ارتباط با دپارتمان رتبه برتر حرف آخر

دانش آموزان و داوطلبان کنکور برای دریافت مشاوره رایگان و ارتباط با دپارتمان رتبه برتر حرف آخر و همچنین تهیه پکیج های کنکوری حرف آخر از دفتر مرکزی حرف آخر در تهران میتوانید با شماره 09106620394 تماس حاصل فرماید.

  • مشاور کنکوری
  • مشاوره انگیزشی
  • تهیه محصولات کنکوری حرف آخر
  • ارتباط با مشاورین ارشد حرف آخر
  • برنامه ریزی
  • پشتیبانی

برنامه ریزی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *