چگونه برای کنکور برنامه ریزی درسی کنیم

چارچوب برنامه ریزی برای کنکور

چگونه برای کنکور برنامه ریزی درسی کنیم؟ آگاهی کامل در مورد چارچوب برنامه ریزی برای کنکور کمک میکند تا بتوانید بدون نیاز به کمک سایرین بتوانید بر حسب توانایی و دانش خود اقدام به برنامه ریزی کنید و موفقیت را برای خود رقم بزنید. بارها در مقالات مختلف درج کردیم که برنامه ریزی یکی از سه رکن مهم موفقیت در آزمون سراسری است. اما هر نوع برنامه ریزی به سرانجام و مقصد نمیرسد. نکات مهم و اصولی در تدوین برنامه ریزی کنکور وجود دارد که توجه به آن میتواند مسیر فرسایشی کنکور را هموار کند.

 

چگونه برای کنکور برنامه ریزی درسی کنیم

قریب به اتفاق داوطلبان کنکوری دغدغه برنامه ریزی را دارند و مدام از دیگران برای این مهم کمک میخواهند در چند عنوان کلی میخواهیم به اصول تدوین آن اشاره کنیم.

 

الزامات اولیه برنامه ریزی

اختصاص زمان

یکی از آیتم های اصلی برنامه ریزی کنکور، اختصاص زمان است. منظور از زمان وقت کافی برای مطالعه است. گاها پیش میاید که داوطلبان با اختصاص 2 الی 4 ساعت انتظار معجزه از نتیجه برنامه ریزی را دارند. برای اینکه بتوانید در زمان مناسب و مشخص بر منابع به تسلط برسید باید زمان کافی(نرمال 8 الی 10 ساعت) به مطالعه اختصاص داد. بنابراین قدم اول برای برنامه ریزی اختصاص زمان کافیست.

 

 تعهد به انجام

مشکل خیلی از دانش آموزان و داوطلبان عدم تعهد به برنامه ریزی است. تدوین و اقدام دو امر موازی یکدیگر هستند. صرف نوشتن برنامه ریزی شما را به هدفتان نزدیک نمیکند. باید تعهد و اقدام نیز وجود داشته باشد تا بتوانید به نتیجه دلخواه برسید. برنامه ریزی مسیر حرکت را روشن میکند و برای حرکت در این مسیر باید توان و انرژی صرف کرد.

 

شناخت صحیح از توانایی خود

جو گیر شدن در روزها و هفته های اول از ویژگی گروهی از داوطلبان کنکوری است. برحسب توانایی خود دست به برنامه ریزی بزنید. اغراق در برنامه ریزی باعث سقوط سخت شما میشود به نحوی که امید و رمق شروع مجدد را از دست میدهد و یا مدام در یاس و نا امیدی به سر خواهید برد.

 

شروع از ضعف های آموزشی

هدف شما در قدم اول باید رفع مشکلات آموزشی و درسی باشد. باید برای رفع مشکلات خود برنامه ریزی کنید. بنابراین سعی کنید هنگام تدوین برنامه ریزی درسی و کنکوری خود، از دروسی که مشکل دارید شروع کنید. این امر باعث میشود تا در زمان و فرصتی که در اختیار دارید بر مشکلات درسی و آموزشی خود غلبه کنید و با اعتماد به نفس و امید به سراغ سایر دروس بروید.

 

 

برای جبران اتلاف زمان باید چکار کنید؟

گاها پیش می آید که به دلایلی نمیتوانید بعضی روزها به برنامه خود برسید و از برنامه ریزی که انجام دادی جا میمانید. برای جبران زمان تلف شده، تعدادساعتی را که از دست داده اید بر سایر روزها تقسیم کنید. مثلا 8 ساعت مطالعه را از دست داده اید. میتواند روزانه 1 ساعت به برنامه روزانه خود اضافه کنید یا نیم ساعت تا بتوانید در 16 روز زمان تلف شده را جبران کنید.

 

برنامه ریزی برای دروسی که ازش متنفرید

بی شک همه داوطلبان با یک الی دو درس مشکل دارند. یعنی اصلا علاقه ای به مطالعه آن ندارند. اما کنکور به علاقه شما توجه ای ندارد و برای کسب رتبه باید درصد خوبی در همه دروس کسب کنید. تنفر از دروس به آموزش و یادگیری شما برمیگردد. عدم دریافت آموزش مناسب باعث شده تا نتوانید ارتباط خوبی با آن درس برقرار کنید. انتخاب منبع مناسب میتواند مشکل شما را به خوبی برطرف کند.

 

 ارتباط با ما

برای کسب مشاوره رایگان از دپارتمان رتبه برتر حرف آخر میتوانید با شماره های 09106620394 و 09120085450 تماس حاصل فرماید.

مشاوره رایگان

سفارش محصولات کنکوی حرف آخر

برنامه ریزی

ارتباط با مشاورین رتبه برتر

 

2 نظر در “چگونه برای کنکور برنامه ریزی درسی کنیم

  1. تینا گفت:

    بخوایم دکتر شهسواری واسمون برنامه ریزی کنه ب کدوم شماره تماس بگیریم؟؟؟

    1. فواد شهسواری گفت:

      سلام
      ظرفیت برنامه های ایشان برای کنکور 1400 تکمیل شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *