آزمون آزمایشی – ایا شرکت در ازمون ازمایشی ضروری است

آزمون های آزمایشی حرف آخر

آیا شرکت در آزمون ازمایشی ضروری است؟ شرکت در آزمون آزمایشی دغدغه بسیاری از دانش آموزان و داوطلبان کنکور است. خیلی از دانش آموزان بدون هدف و فقط برحسب یک نیاز شرطی شده و شکل گرفته برای موفقیت درکنکور اقدام به شرکت در آزمون آزمایشی میکنند. اما اگر داوطلبان و دانش آموزان قبل از شرکت در این آزمون ها اهداف خود را مشخص کنند میتوانند به موفقیت چشم گیری دست پیدا کنند.

آیا شرکت در آزمون ازمایشی ضروری است؟

شرکت در آزمون های آزمایشی 4 هدف عمده دارد :

  • تبدیل برنامه ریزی بلند مدت به کوتاه مدت
  • شناخت نقاط قوت در درس های مختلف
  • سنجش از خود و کارهای انجام داده شده در طی سه یا چهار هفته گذشته
  • آشنایی با مهارت های آزمون دادن و عادت با فضای آزمون که مهمترین اثر آن کاهش استرس حاکم بر جلسه می باشد

در بین این 4 هدف دلیل شرکت در آزمون آزمایشی ، تبدیل برنامه ریزی بلند مدت به  کوتاه مدت ، اهمیت زیادی دارد . کنکور یک آزمون فرسایشی است ،به این معنی که داوطلب از زمان شروع به مطالعه تا روز کنکور در حدود یکسال باید مطالعه کند . حجم درس ها و فاصل های زمانی تا کنکور ، سبب نوعی سر در گمی خواهد شد که شرکت در آزمون آزمایشی بسته به شرایط هر دانش آموز میتواند تا قدری کمک کننده باشد . آزمون های آزمایشی متفاوتی وجود دارد که هر دانش آموز با توجه به شرایط بازه مطالعه خود و نوع سوالات و مطابقت آن با آزمون سراسری یکی از آن ها را انتخاب کند .

چند توصیه و تذکر در ارتباط با آزمون آزمایشی

توصیه اول

1) هدف خود را در آزمون های مرحله ای پیدا کردن نقاط ضعف و نواقص علمی خود و ایجاد عادت های امتحانی قرار دهید به عبارت دیگر با گرفتن کارنامه، در پی درصد ها و رتبه نباشید چون : اولا همه شرکت کنندگان در اوج سطح یادگیری و توان خود اندازه گیری و مقایسه نمی شوند پس رتبه گیری در هر آزمون مرحله ای که بسیاری از دانش آموزان به دلایلی بخشی از برنامه آزمون را نخوانده اند یا وقتی حجم مطالب آزمون برای هر درس کم است زیاد ارزشمند نیست. ثانیا جامعه ی آماری شرکت کنندگان در آزمون های آزمایشی مرحله ای فراگیر نیست و موفقیت شما را به درستی نشان نمی دهد. بلکه در آزمون های آزمایشی مرحله ای مشخص کنید که در چه سوالاتی دچار اشتباه شده اید و یا در چه مباحثی ضعف علمی داشته اید . سپس به رفع این مشکلات اقدام کنید.

توصیه دوم

اما در آزمون های آزمایشی جامع که عموما بعد از عید برگزار می شوند به دنبال کسب درصد و رتبه های مناسب باشید تا بتوانید در حد مناسبی رتبه واقعی خود را در آینده پیش بینی نمایید و از خطاهای تاکتیکی جلوگیری کنید متاسفانه اکثر دانش آموزان در هدف گزاری بر عکس عمل می کنند. در آزمون های آزمایشی مرحله خود را با نتایج گذشته خود مقایسه و ارزیابی کنید و به دنبال پیشرفت باشید و در آزمون های آزمایشی جامع خود را با جامعه آماری شرکت کننده در آزمون آزمایشی مقایسه کنید تا بتوانید ارزیابی درستی از سطح  علمی و رتبه احتمالی خود در آینده داشته باشید.

توصیه سوم

3) از شرکت در آزمون های متعدد و گوناگون پرهیز کنید چرا که اگر تعداد آزمون ها زیاد باشد شما حساسیت و جدیت خود را نسبت به آن ها از دست می دهید و در نهایت منجر به کاهش انگیزه می گردد و ازرش شرکت در آزمون آزمایشی برای شما کمرنگ خواهد شد.

توصیه چهارم

4) در آزمون آزمایشی شرکت کنید که سوالات آن ها هدفدار ، یعنی فقط سوالات پیچیده دو پهلو و دشوار نداشته باشد و سطح سوالات آزمون آزمایشی از نظر درجه سختی باید متناسب با کنکور های سراسری طرح شده باشد. جالب است بدانید اگر سوالات آزمون در حد ساده و متوسط باشد و تعداد شرکت کنندگان آن بالا باشد رقابت در آن دشوار تر از آزمون های سخت است.

توصیه پنجم

5) برای شرکت در آزمون آزمایشی و در حین برگزاری آزمون از تغذیه مناسبی بهره مند شوید (حتما در روز آزمون صبحانه مناسبی را میل کنید).

مشاوره و دریافت آزمون های آزمایشی حرف آخر

دانش آموزان و داوطلبان کنکور برای دریافت مشاوره رایگان از دپارتمان رتبه برتر حرف آخر و تهیه آزمون های آزمایشی حرف آخر از دفتر مرکزی تهران  می توانند با شماره 09106620394 تماس حاصل فرمایند.

  • مشاوره کنکوری
  • مشاوره انگیزشی
  • دریافت محصولات حرف آخر
  • تهیه آزمون های حرف آخر
  • ارتباط با مشاورین ارشد حرف آخر

آزمون آزمایشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *