چگونه تست بزنیم، قوانین تست زنی کدامند؟ موفقیت هر دانش آموز در کنکور بستگی به توانایی او در حل تست است و برای حل تست هم علاوه بر تلاش او برای یادگیری مطالب، توانایی ترکیب این اطلاعات برای یافتن گزینه درست از باقی گزینه ها لازم است. تستزنی یکی از لازمههای آمادگی برای کنکور است که باید به صورت همزمان با آغاز مطالعه شما برای کنکور انجام بگیرد. بعضی از داوطلبان اصل کار را براساس مطالعه گذاشتن و میگویند که بعد از عید تست زنی راهم شروع میکنند، باید گفت که این روش کاملا اشتباه است. شما در دوران مدرسه هم همزمان که برای امتحانات ترم میخواندید سوالات فصل به فصل را حل میکردید و بعد از اتمام کل درسها سوالاتی که در طول ترم امتحان داده بودید را بررسی میکردید اینطوری کاملا مباحث مهم را مشخص و برای خود یادآوری میکردید و حدود سوالات احتمالی حرف آخر که قرار باشد برای امتحان بیاید برایتان مشخص میشد.
چگونه تست بزنیم، قوانین تست زنی
تست زنی آموزشی
این نوع تست زنی همراه با مطالعه صورت میگیرد که در طول سال کنکور به صورت مستمر، پیرامون آن مبحث خاصی که مطالعه کردید، انجام میگیرد. هدف از این نوع تست زدن فقط یادگیری بیشتر مبحث درسی میباشد سعی کنید برای دروس محاسباتی به نسبت تعداد زیادتری تست حل کنید. قوانین تست زنی آموزشی که باید رعایت کنید تا نتیجه بهتری بگیرید: این تستها صرفا برای یادگیری است و آشنایی شما با نمونه سوالات آن مبحث پس لازم نیست بحث زمان را وارد مقوله جواب دادن به آنها را داشته باشیم.
به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
زمانی که سوالات را جواب میدهید علامت گذاری کنیدشان به این صورت که که اگر درست بود تیک بزنید اگر جوابتان اشتباه بود علامت منفی بگذارید، نکته مهمی داشت یا احساس کردید سوال جالبی بود ستاره بگذارید اگر شک دار و گنگ بود علامت ضربدر، این علائم میتواند متناسب با سلیقهتان انتخاب شود. سعی کنید بعد از اتمام تستها حتما جوابها و روش هایتان را با روش کتاب مقایسه کنید. برای درسهای عمومی تست زدن اگر با فاصله زمانی صورت گیرد بهتر است اما برای درس عربی و بحثهای آرایه ادبی و قرابت معنای در ادبیات را بلافاصله انجام بدید نتیجه بهتری خواهید داشت. برای دروس تخصصی هم درسهای محاسباتی، تستزنی با مطالعه کتاب باشد و درسهای حفظی با فاصله یک تا دو روزه باشد برای تثبیت مطالب در ذهنمان بهتر خواهد بود. اگر در تست نکته آموزشی بود آن را در حاشیه کتابتان بنویسید.
تست زنی آزمونی
هر چند مدت براساس برنامه درسی که دارید سوالات مربوط به چند مبحث از همه دروس رو انتخاب کنید و به صورت آزمون از خودتان امتحان بگیرید. در این آزمونها زمان مهم است و سعی کنید سوالات انتخابیتان شامل سوالهای علامت گذاری شده تست زنی آموزشی، که علائم شک دار و نکته ای و سخت بودهاند، باشد. بعد از آزمون سوالاتی که جواب نداده اید یا اشتباه جواب داده اید را دوباره علامت گذاری کرده و سعی کنید چندین بار دیگر مورد برسی قرار گیرد و خلاصه ای از آنها را داشته باشید.
تست زنی برای جمعبندی
دوران جمعبندی بعد از سه ، چهار ماه مطالعه انجام میشود که در کل بعد از ایام تابستان، پایان امتحانات دی ماه در نوروز و خرداد ماه جمعبندی هست. در این ایام علاوه بر سعی دانش آموز برای بازخوانی و بازگویی و مرور تمام مطالبی که در این بین خوانده و جمع بندی کردن آنها حتما باید تست زنی هم داشته باشد. سعی کنید قبل از زدن تست خلاصه برداریهایتان را بخوانید و باز هم تستهای علامت دار مهم در اولویت قرار دارند زمان بندی داشته باشید و حتما درصد گیری کنید. تستها باید شامل تمام مباحثی که خواندهاید باشد و اگر با نکات جدید برخوردید حتما یادداشت کنید.
این قوانین تست زنی به صورت کلی بود اگر شما در این چهار چوب و یا با ضوابط سختتری عمل میکنید کاملا سلیقهای است فقط باید دقت داشته باشید که بازدهی مورد انتظارتان را داشته باشد.
ارتباط با ما
مشاورین رتبه برتر دپاتمان حرف آخر جهت ارائه مشاوره رایگان، معرفی محصولات کنکوری و برنامه ریزی منتظر تماس شما دانش آموزان و داوطلبان کنکوری هستند جهت ارتباط با مشاورین برتر ما میتوانید با شماره های 09120085450 و 09106620394 تماس حاصل فرماید.
مشاوره کنکوری
برنامه ریزی
سفارش پکیج های کنکوری
پشتیبانی